Verzekeringen vergelijken

Voor veel mensen zijn verzekeringen een noodzakelijk kwaad. Niet leuk. Om niet te veel tijd aan te besteden. Toch kan het nuttig zijn om eens te laten uitzoeken of er een besparing op de verzekeringspremies te realiseren is. Dat is ons vak en we doen het graag.

De hele map met polis papieren vatten we samen op een A4-tje. We zetten vervolgens in een handig overzicht, klik hier maar eens om er een voorbeeld van te zien, wat dezelfde polis kost als deze via ons zou worden afgesloten. We vergelijken appels met appels, want alleen dan is goed in te schatten of een voorstel van Insuralis interessant is om op in te gaan. En als we vaststellen dat het huidige pakket prima is en we niet beter of goedkoper kunnen, dan zeggen we dat eerlijk. De ervaring leert echter dat 80 á 85 procent van alle voorstellen substantieel voordeel opleveren.

Na deze vergelijking kijken we of bepaalde zaken anders zouden moeten of kunnen: moet de auto nog wel allrisk verzekerd blijven, is de inboedel wel hoog genoeg verzekerd. En waarom zou je je aanvullende tandartskostenverzekering aanhouden ?

Als het vervolgens komt tot het overzetten van de verzekeringen naar Insuralis, dan regelen wij alle papierwerk en begeleiden we de overstap. Gemakkelijk en eenvoudig. Laat ook beoordelen of een besparing te realiseren is op uw schadeverzekeringen. Bel ons en we halen graag uw polismap op!

Comments are closed.