Voor wie wij bemiddelen

Insuralis Verzekeringen is een ongebonden tussenpersoon, bemiddelaar in verzekeringen. Geen enkele verzekeringsmaatschappij heeft financiële banden met ons kantoor of heeft invloed op het beleid van Insuralis Verzekeringen. Wij zijn er vrij in om de verzekeringen van onze cliënten onder te brengen bij de verzekeraar die het beste bij hen past, qua voorwaarden en/of qua prijs. Voor ieder type verzekering hebben wij tenminste vier aanbieders, zodat wij – als u al bij één van die aanbieders verzekerd bent – in ieder geval drie alternatieven kunnen aanbieden.

Omdat wij hechten aan een goede samenwerking met de verzekeraars voor wie wij bemiddelen, hebben wij van de meeste maatschappijen een eigen agentschap. Zo hebben wij agentschappen van : Klaverblad Verzekeringen, Delta Lloyd, Stad Holland Zorgverzekeraar, Generali, De Goudse Verzekeringen, De Europeesche, De Amersfoortse, London Verzekeringen, DAS Rechtsbijstand, Ansvar Idea en ASR. Ook zijn er maatschappijen met wie we iets minder zaken doen en waar we geen eigen agentschap van hebben. Die verzekeringen betrekken we, zonder dat het u als klant meer kost, van Assuradeuren Gilde.

Nee, we bemiddelen niet voor alle verzekeraars. De ervaring leert echter dat we een goede propositie hebben, die veelal beter of goedkoper is dan bij grote internetaanbieders.

Wilt u meer lezen over onze dienstverlening, raadpleegt u dan de dienstenwijzer. Het voeren van een dienstenwijzer is één van de verplichtingen die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) ons en onze collega’s oplegt.

Comments are closed.