Zorgverzekeringen

Veel tussenpersonen betreden het terrein van zorgverzekeringen niet of nauwelijks. De redenen lopen uiteen. Veel tussenpersonen vinden het ingewikkelde materie, waar je bovendien – in verhouding tot de premie – niet veel aan kunt verdienen. Maar ook klanten blijken het lastige kost te vinden. Juist hier past de meerwaarde van een verzekeringstussenpersoon. Insuralis heeft zich daarom mede gespecialiseerd in zorgverzekeringen.

Gaat uw voorkeur uit naar een polis met heel veel fysiotherapiedekking, omdat u vaak sport ? Wilt u alleen een goedkope basisverzekering en toch keuzevrijheid ? Dan hebben wij een prima deal voor u. Maar ook als u een betaalbare tandartspolis wilt met een behoorlijke dekking, kunnen wij iets voor u betekenen.

Wilt u weten of we voor u een mooi aanbod hebben ? Mailt u dan uw huidige polis naar ons kantoor. Dat kan het hele jaar door. Als u er bij aangeeft wat voor u erg belangrijk is, dan krijgt u van ons tussen half november en half december een voorstel voor uw ziektekostenverzekering. En als u wilt overstappen, dan regelen wij dat allemaal voor u.

De reden dat we pas na half november met een voorstel komen, heeft te maken met het feit dat de zorgverzekering wettelijk loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Half november worden de premies en voorwaarden voor het jaar daarop pas bekend. Vandaar…….

Comments are closed.